Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

800 - 1 500

Posted on

2015-02-02 11:35:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Vad jag behöver: Jag har redan en wordpress-sida online som fungerar, men jag behöver någon som kan designa den åt mig. Jag har bilderna och innehållet som jag vill att frilansaren som jag väljer för detta arbetet lägger in på sidorna. Jag behöver någon som kan få det att se VÄLDIGT professionellt ut och som motsvarar min standard. Jag har skapat ett dokument med detaljerade instruktioner. Någon med kunskap om wordpress kan hantera detta arbetet utan några som helst problem.

Överblick: Det är en hemsida som säljer loggor, visitkort, och en del annat relaterat till grafisk design. Jag vill inte att sidan ser ut som amazon eller ebay. * Jag vill att det ska vara elegant, modernt, och att den viktigaste sidan på hemsidan visar de fyra paket jag säljer, Brons, Silver, Guld, Platina, tillsammans med sidor som tjänster, portfolio, om oss, osv.


Krav på dig som lägger ett bud:
Måste minst ha haft 8 tidigare arbeten.
Måste tala bra engelska.
Måste uppvisa minst 2 stycken wordpress-sidor som du arbetat med tidigare.

Jag letar efter någon som kan utveckla min befintliga wordpress (nivå 0, ingen design än) till ett liknande koncept av denna wordpress-sida.

Jag vill att det är klart på mindre än 25 dagar efter att arbetet har blivit tilldelat.
Kom ihåg att om det är någon detalj du inte förstår så har jag allt förklarat i ett dokument.

Först och främst så letar jag efter någon som är kapabel att klara av jobbet. Informera mig om ditt pris. Notera att det inte är en hemsida, det är wordpress. Kom även ihåg att jag har allt innehåll, du behöver inte klippa ut och klistra in eller organisera om temat osv. Detta är ett arbete som kan göras på en vecka. Om du inte möter kraven, var vänlig ansök ej.

Önskade Färdigheter
WordPress