Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

3 000 - 6 000

Posted on

2015-03-18 08:44:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Jag letar efter en stabil javascript-kodare som kan skapa gränssnittskomponenter, tabeller med förbättrat utseende, menyer, visa statistik och diagram bättre och som har en god känsla för ett utseende som ligger i framkant. Väldigt professionell och modern känsla. 

Jag har en befintlig medlemskapsplattform som består av enkla html-sidor och behöver lägga till anrop till javascript. Jag har en testserver som jag kommer att ge dig tillgång till samt en del instruktioner angående funktioner som jag är ute efter att skapa.

Den första funktionen jag behöver... En nedräkningsklocka som startar om var 24:e timme baserat på vilken tid jag ställer in. Den räknar ner och när den når noll flyger mynt fram under ett par sekunder och sedan startar klockan om på 23:59... Jag är ute efter en fullständig UI och stil såväl som funktionalitet.

Om du letar efter arbete och är en väldigt städad javascript-person så var vänlig och lägg ett bud, du kommer inte att ångra dig :)

Jag söker en person som kan arbeta långsiktigt och som tar betalt per timme, men skulle vilja betala för ett par projekt innan jag väljer den rätta kandidaten.

Jag kommer att kontakta dig här och be dig att möta mig på skype för att diskutera detaljer.

Var vänlig och skicka exempel på klockor, diagram, tabeller, eller andra coola saker du har skapat så att jag kan bedöma det.

Tack!

Önskade Färdigheter
Javascript