Success

Notes

Error

???page.global.messages.logout.title??? ???page.global.messages.logout.desc??????page.global.messages.logout.refresh???

 
 
 
 
Budget

3 000 - 6 000

Posted on

2015-02-04 13:44:00.0

Buyer:

This project is complete

Someone on twago has already accepted this project. Find a project of your own, sign up today!

Post similar project now

Description

Frilansprogrammerare

Hashtag Tuition söker en exceptionellt talangfull och kreativ Programmerare/Kodare för att bli en del av deras team på frilansbasis. Rollen är eklektisk, och inkluderar ett nära arbete tillsammans med grundaren vad gäller många projekt. Detta kommer att innebära byggande av hemsidor, hjälpa till att designa/konfigurera beställd mjukvara och rådgivning angående alla digitala aspekter och utvecklingar inom företaget. Rollen kommer till stor del att definieras av den individ som ansöker. Ett lukrativt ersättningspaket kopplat till företagets tillväxt kommer att utformas för den som anställs. Vårt mål är även att hjälpa den som anställs att växa i sin roll och att bli belönad därefter. Ansökande bör notera att denna roll inte innebär en formell anställning utan kommer att vara i form av ett avtalsenligt partnerskap. Framgångsrika ansökande ska kunna ha sina egna arbetstimmar som fungerar med deras schema, enligt avtal med grundaren. Detta är en spännande roll för en student som är ute efter att vara en del av ett mycket givande projekt på fritiden.

Ansökande bör ha följande färdigheter som står listade nedan. Vi kommer att överväga kandidater som inte uppfyller alla krav som listas nedan. Vår tyngdpunkt ligger först och främst på att anställa en exceptionell individ.

- Stabil bakgrund inom mjukvaruutveckling.
- Erfarenhet av att bygga och koda hemsidor för personligt såväl som kommersiellt bruk.
- Goda kunskaper inom grafisk design.
- Utmärkta kunskaper/specialisering vad gäller kodningsspråk.
- Vara redo att kombinera sin egen kreativitet och drivkraft med grundarens vision.
- Utmärkta organisationsfärdigheter.

Kandidater ombeds att mejla sitt CV samt personligt brev så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är den 10:e april 2015. Eventuella kandidater kommer att intervjuas.

Hashtag Tuition erbjuder privata undervisningstjänster för studenter både i Storbritannien och internationellt. För mer information om företaget, vänligen besök våran hemsida.
Önskade Färdigheter
MySQL-administration, HTML, PHP, SEO-backlinking, Payment Gateway Integration